Pasted Image #1 1B0F2125

AIG verkoopt woonzorglocatie Breda aan Bouwinvest

AIG heeft een particuliere woonzorglocatie in Breda verkocht aan Bouwinvest. Met in totaal 32 zorgeenheden biedt deze locatie een aantrekkelijke en comfortabele woonomgeving voor de toekomstige bewoners .De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2025

AIG verkoopt woonzorgcomplexen Breda aan Bouwinvest

De woonzorglocatie ligt midden in de woonwijk Heusdenhout en is uitstekend bereikbaar. Op het omliggende terrein zijn een terras, groenvoorzieningen en voldoende parkeerplaatsen voor privégebruik. Het project wordt geheel aardgasvrij opgeleverd en voldoet aan de Paris Proof-eisen. Het project valt binnen de betaalbare zorg in het middensegment van de particuliere woonzorg.

Het Bouwinvest Healthcare Fund investeert exclusief voor het pensioenfonds voor de bouw bpfBOUW, die hiermee positief maatschappelijk rendement wil behalen én een stabiel financieel rendement om pensioenen uit te keren. Bouwinvest creëert hiermee Real Value for Life. Namens bpfBOUW heeft het Bouwinvest Healthcare Fund het doel te groeien naar ruim €800 miljoen belegd vermogen in 2025.

Deze aantrekkelijke locatie heeft AIG Care & Living verworven via een tender. “Snel nadat we de locatie hadden geanalyseerd en besproken met zorgexploitant Stepping Stones werd duidelijk dat deze in alle opzichten geschikt was voor een herontwikkeling naar wonen met zorg voor ouderen: De rust en de ruimte en toch de nabijheid van grootstedelijke voorzieningen gecombineerd met een grote vraag naar kleinschalig wonen met zorg op niveau” aldus Bart van Venrooij van AIG.