aig-care-living-7

Over AIG

Bij AIG Care & Living ontwikkelen we toekomstbestendige zorggebouwen met smaak, kwaliteit en comfort. Voor bewoners en medewerkers en geholpen door onze expertise en ervaring als zorgaanbieder.

Care & Living werkwijze

De kracht van AIG Care & Living ligt niet alleen in de kennis van de branche, maar vooral ook in de combinatie die wordt gelegd tussen vastgoed en exploitatie. Juist doordat via voormalige dochterorganisatie Rosorum veel praktische kennis van en ervaring in de exploitatie van zorgorganisaties aanwezig is, is AIG steeds in staat zich snel te verplaatsen in de wensen en behoeften van deze organisaties op het vlak van vastgoed.

aig-care-living-9
Project- en conceptontwikkeling sinds 2007
Zorgvastgoed en zorgconcepten
Van het traceren van locaties tot aan projectrealisatie
Verkoop projecten aan professionele beleggers

Het team

De directie van AIG wordt gevoerd door zorgondernemers Bart van Venrooij en Bernhard Minnen. Bart van Venrooij heeft meerjarige ervaring in diverse disciplines in en rondom de zorg, terwijl Bernhard Minnen specialist in de dienstverlenende sector is. Beide ondernemers hebben daarnaast veel kennis van en affiniteit met vastgoedontwikkeling en complexe vraagstukken op het gebied van huisvesting.

Het team bestaat verder uit projectmanagers Jan Strating en Pieter van Dijk. Met dit daadkrachtige team is AIG in staat om zowel kleine als grote projecten te realiseren. Voor eigen rekening en risico of desgewenst als gedelegeerd opdrachtnemer. Dit team maakte tot medio 2020 tevens deel uit van het Managementteam van zorgorganisatie Rosorum.

Onze focus

AIG richt zich binnen het zorgvastgoed voornamelijk op  de ouderen- en gehandicaptenzorg, zowel intramuraal als extramuraal en zowel particulier als “regulier”. Er is veel behoefte aan uitbreiding van de capaciteit van woningen voor ouderen in alle inkomenssegmenten. Ook is er een vernieuwingsslag nodig in de bestaande capaciteit bij zowel ouderenzorg als gehandicaptenzorg organisaties. Veel van deze zorgorganisaties bezitten of huren sterk verouderde gebouwen die niet meer voldoen aan huidige regelgeving noch aan wensen en eisen van medewerkers en bewoners. AIG biedt oplossingen door haar jarenlange expertise en ervaring in de zorg in te zetten. Daarbij realiseert AIG niet alleen een sterke verbetering van de huisvesting, maar neemt ook het financiële (ontwikkel-) risico uit handen.

IMG_6472